penisring

Sådan tager du en penisring på

Det er ikke altid lige let at tage en penisring på. Generelt er det både lidt uvant, anderledes og besværligt at tage en penisring på.

Sidder du og skal til at i gang med et samleje, så er det bare ikke super fedt, hvis den ikke lige hurtigt bare nemt og elegant glider ned over.

Det er også forfærdeligt besværligt, fordi den både skal sidde stramt om penis, men også skal ud over dit pikhoved. Det er på de fleste mænd større end skaftet. Så at få udspilet penisringen nok til at den ikke klemmer hovedet kan være en udfordring for de fleste.

For nogle kan det bare betyde, at du skal bruge to fingre, for at kunne trække den nok fra hinanden. Men så har du pludselig en aflang og endnu strammere penisring. Så to-finger taktikken bliver oftest droppet. Det leder så til næste mulighed. Som du måske allerede har gættet involverer den 3 fingre.

Lige så besværlig situation. For nu skal du ikke kun have plads til et penishoved, som i forvejen er større end skaftet på din penis. Nej nu skal du gud hjælpemig også have 3 stk. fede fingre med i brugen og legen.

Det gør jo ikke ligefrem hullet i penisringen mindre, at der nu også skal være plads til fingrene. Og så endda hele tre af dem

Tag penisringen på i slap tilstand eller besøg: https://lovebuddy.dk/penisring/ 

Hvis du ikke allerede er blevet så tændt, at han har rejst sig og er klar til at komme i gang. Så kan du med fordel tage din penisring på med det samme. Altså inden det bliver alt for hedt i soveværelset. Din partner kan eventuelt også hjælpe dig.

Så bliver det en kombination af forberedelse og rejsning på en og samme tid. Det kan hvertfald være svært for de fleste mænd at tage en penisring på, når den er i helt stiv tilstand.

Hvis du alligevel vil forsøge dig med den taktik, så kan det være en fordel lige at rulle forhuden en smule frem. Når det er sket kan du putte penisringen på toppen af penishovedet med forhud i mellem. Det burde gøre det en smulle nemmere at rulle ringen ned over det første stykke på penis.

For mange er penishovedet meget ømt, så derfor kan det være en rigtig god taktik når penis i forvejen er i stiv tilstand.

Opsummering omkring penisringe

Nu har iv altså været igennem, hvordan du sørger for at tage en penisring på, nemt og bekvemt. Husk, det må aldrig gøre ondt. Du skal også sørge for ikke at presse på hård.

Det er muligt, bare med din egen kraft at springe penis-strengen ved påsættelse af en penisring. Så pas lige på med, hvor hårdt du trykker, når du skal rulle ringen ned over penis. Modsat et kondom, så har du altså ikke her et ”ankor” i toppen. Så det er penisstrengen der holder hele trykket og alt den kraft du ligger i. Særligt, hvis penisringen ikke bare glider.

Det kan af selvsamme årsag også være super godt at bruge noget godt glidecreme til at lette opgaven med. Så gør det forhåbentligt heller ikke så ondt, når du skal have det ordnet. Held og lykke med det og god sex!

Author: Redaktoer