dispenser til håndsprit

Dispenser til håndsprit fra apoteket kan fjerne løbestift og lugt

Fjern læbestift fra tøj, hav en spritdispenser klar

Der findes mange måder at man kan få læbestift på tøjet med en dispenser til håndsprit, nogle måder mere uskyldige end andre. Fælles er dog, at det er hammer ærgerligt at have læbestift på kraven eller andre steder din spritdispenser kan stå.

Her er hvad du kan gøre, hvis du skulle have fået læbestift på dit tøj.

dispenser til håndsprit foran toilet

Læbestift på tøj kan fjernes med en dispenser til håndsprit

Er pletten nyere, kan man fjerne læbestift på tøj ved at komme opvaskemiddel på læbestift pletten. Kom så tøjet i en plastikpose i nogle timer inden tøjet vaskes efter anvisningen på tøjets etikette. Din læbestift plet skulle gerne være fjernet fra spritdispenseren.

Er det en ældre indtørret læbestift plet skal man starte med at lægge et sugende underlag til pletten. Så duppes der rensebenzin rund om pletten. Herefter gnides læbestift pletten med en ren hvis klud med rensebenzin på. Det kan du evt. fylde i din dispenser til håndsprit. Læbestift pletten gnides godt hvorefter tøjet vaskes efter tøjets vaskeanvisning på spritdispenseren.

Læse mere om en dispenser til håndsprit lige her

Når man bruger en spritdispenser på tøj, skal man altid forsøge sig på et usynligt sted for at sikrer, at tøjet tåler midlet.

 

Hvordan man fjerner lugt fra møbler med en spritdispenser

Fjern lugt fra møbler: Man kan i dag købe mange gode og billige møbler hos enten private, eller over aktioner, som sælger brugte møbler. Problemet kan være, at man har en forventning om det man køber er lugtfrit, men det er ikke altid tilfældet.

Hvis du skulle være så uheldig at dine brugte møbler lugter af røg, eller gammelt og muggent så fortvivl ej, der er hjælp at hente.

Der er flere forskellige muligheder til at løse problemet med spritdispenseren, den ene lidt dyre end den anden. Nogen vælger, at benytte sig af virksomheder, som tilbyder at fjene denne lugt mod en noget højere pris end hvis du selv gør det.

Det eneste du skal, er at lave en blanding af lidt varmt vand og noget eddike i en balje, eller en spritdispenser. Her efter tager du en klud og påfører din hjemmelavet rengørings blanding på din sofa.

dispenser til håndsprit med stander

Åben gerne et vindue, så der kommer lidt frisk luft ind i din dispenser med håndsprit, og lad så møblet tørre et par timer. Processen med spritdispenseren gentages når sofaen er blevet tør igen.

Skulle lugten være så slem, at den i overstående forsøg ikke gik væk, er der endnu et trick at afprøve. Det kræver blot 3 del vand, samt 5-6 spsk rodalon til udendørs brug, som så røres godt sammen i en skål. Prøv først din færdige blandning på et lille stykke af møblet ved brug af din dispenser til håndsprit, evt et hjørne hvor man ikke kan se det, for at sikre, at møblet kan tåle behandlingen.

 

Author: Redaktoer