Hvorfor skal du få monteret bakkamera på din bil?

Jo se, det er der flere gode grunde til – den åbenlyse er selvfølgelig, at det giver det et rigtig godt udsyn bag bilen og det kan være en stor hjælp i nogle situationer. 

Hos Carvision: https://www.carvision.dk/bakkamera–monitor/ monterer de bakkamerarer på biler. Der findes hos dem et stort udvalg af professionelle bakkamera og monitors til trucks, varevogne, personbiler og lastbiler. 

Der er flere muligheder, når du skal have monteret et bakkamera – hos Carvision finder du både LCD og HD skærme, også kaldet monitorer. Derudover finder du en række forskellige systemer til bakkameraer herunder: universel bakkamera, modelspecifikke bakkamera, trådløse bakkamera, video bakkamera interface og birdview systemer – disse er 360 grader til lastbiler. 

På deres hjemmeside kan du nemt søge de forskellige systemer frem og finde det, der passer til netop din bil. Her indtaster man blot mærke og produkttype, så findes der et passende bakkamera – hvis ikke du finder det her, kan du også altid kontakte dem, så hjælper de dig med at finde en løsning. 

Det er også en mulighed at købe en komplet pakke med bakkamera og monitor. Dette er et komplet bakkamera system. Carvision har sammensat nogle standardpakker af deres bedste solgte LCD skærme, bakkamera og 10 meters kabel – disse pakker er plug and play montage og kan købes til en ekstra lav pris. 

Tilbage til det med alle de gode grunde – selvfølgelig er det rart med ordentlig udsyn, men ordentlig udsyn mindsker og risikoen for skader. Både materielle og menneskelige skader. Du vil opleve at kameraet giver en tryghed når man bakker, da man ikke længere på noget tidspunkt, vil være i tvivl om afstand, plads og vigtigst af alt om der er en forhindring bag en. 

Der findes mange forskellige parkeringssystemer med sensorer, men det med at du kan se hvad der faktisk er, gør det langt lettere at vurdere, hvor langt du kan bakke og særligt når du skal parallelparkere er dette super smart. Det vil helt sikkert gøre det lettere – måske du er knivskarp til det i forvejen, men så vil bakkameraet blot lette opgaven. 

Author: