Fede gadgets til bilen til under 500 kr.

Hvis du elsker biler, så elsker du sikkert også gadgets til bilen. Er det tilfældet hos dig, kan jeg glæde dig med, at vi i artiklen her har fundet 3 ultra fede gadgets til bilen, til under 500 kr. Også selvom du ikke er bilfanatiker, så vil du kunne få stor glæde af de 3 gadgets vi har fundet. Har du slet ingen bil, kan du evt. bruge ideerne som inspiration, til gave til en du ved er vild med biler. De 3 fede gadgets til bilen vi har fundet frem til dig i dag, er mobilholder med oplader, dashcam og et USB køleskab.

Er du glad til gadgets generelt? Tjek de fedeste gadgets her – der er både fede gadgets til bilen, hjemmet og til brug i dagligdagen. God fornøjelse!

 

Mobilholder med oplader

De fleste der kører meget i bil, har også en mobilholder til bilen. Det er praktisk hvis man vil lytte til musik på Spotify, eller bruge telefonen som en GPS. Med en mobilholder med oplader har du et ekstra niveau til den – nemlig at du kan lade den op. Skal du ud på lange køreture, skal du derfor ikke bekymre dig om, at mobilen kan løbe tør for strøm, fordi du bruger den til at lytte til musik, eller finde vej med GPS’en.

 

Dashcam

Før i tiden var dashcams indbegrebet af dårlig videokvalitet. Sådan er det ikke længere. I dag kan du få super smarte og gode dashcams, som filmer i rigtig god kvalitet og med rigtig god lyd. Det er en både sjov og praktisk gadget til bilen – særligt til dig der bruger meget tid bag rattet. Skulle en ulykke være ude, har du det på film, og du kan dermed sikre dig at du har bevis på hvad der skete.

 

USB køleskab

Her er en gadget til bilen som især er god at have om sommeren. Nemlig et lille USB køleskab. Sæt køleskabet til via USB i bilen, og hav altid en kold vand eller sodavand klar. Et USB køleskab et en must have gadget hvis du skal ud på en lang køretur om sommeren, eller hvis du skal på roadtrip.

Author: