Miniguide: Det bedste fra Transformers

Transformers universet består af de gode og onde robotter fra planeten Cybertron. De kæmper en række hæsblæsende kamp, hvor de gode Autobotter forsøger at holde de onde Decepticons fra at overtage magten og verdensherredømmet. Her kommer en miniguide med et kort resumé af nogle af filmene, så du får en forsmag på det fantastiske Transformers univers. Selvfølgelig helt uden spoilers.

Transformers – den originale

I den første Transformers film møder vi Sam, der opdager at hans første bil ikke bare er en gammel skrammelkasse, men i virkeligheden en Autobot der landede på Jorden for mange år siden. Vi følger Sam og hans bil Bumblebee der i samarbejde med militæret og de imponerende Autobotter med Optimus Prime i spidsen, skal redde hele universet. Alle leder de efter Urgnisten, der kan hjælpe Autobotterne til at komme hjem og genopbygge deres hjemplanet. Decepticonerne derimod vil finde og udnytte Urgnisten til at opnå deres ultimative mål; at overtage verdensherredømmet.

Revenge of the Fallen

I efterfølgeren til den første film følger vi igen Optimus Prime og Sams forsøg på at redde Jorden og hele universet. Sam opdager et stykke af Urgnisten, som Decepticonerne vil stjæle for at genoplive Megatron. Det er nu igen et samarbejde mellem de kraftfulde Autobotter og det menneskelige militær, der skal redde hele universets fremtid.

Dark of the Moon

I den tredje transformers film i rækken bringer os ind i et hæsblæsende kapløb, om at nå først til et rumskib fra deres hjemplanet Cybertron. I skibets hemmeligheder findes nøglen til at vinde den hidtil største krig, og det er derfor vigtigt for de gode Autobotter at nå frem først, for at sikre den fred, de kæmper så hårdt for at beholde.

Age of Extinction

I nummer 4 i rækken af transformers film møder vi nu Cade og hans datter Tessa, der bliver blandet ind i en kamp mellem mennesker, dinosaurer og intergalaktiske fjender. I denne udgave bliver vi for første gang introduceret for robotter, der på imponerende vis kan forvandle sig til dinosaurer, og bruge det til at nå deres mål.

The Last Knight
I den seneste film er både Decepticons og Autobotter nu en jaget race. De har forårsaget krig og ødelæggelse på både Jorden og andre planeter, og er nu ikke længere velkommen hos os mennesker. Men den menneskelige race er i fare, og det er nu igen op til Cade og Bumblebee at lede de allierede Autobotter i kamp igen, for at redde universet.

Wildcardet – Bumblebee

Bumblebee er den foreløbigt sidste i rækken af Transformers film. Filmen er en forhistorie om hvad der sker med Bumblebee, før han møder Sam i den første film. Den er mindst lige så spændende og actionfyldte som de foregående.

Hvis du ligesom så mange tusinder af andre har forelsket dig i det fantastiske Transformers univers, så er der meget mere hvor det kommer fra. Transformers merchandise kan være et sted at starte, og der findes også utallige legetøjsvarianter, spil og tegnefilm. Transformers er for alle der bliver draget af biler, fart, spænding og action, og både for børn og voksne.

Author: