Det skal du have styr på, når dit barn skal konfirmeres

Når dit barn skal konfirmeres, så er der flere ting, man skal have styr på. Det kan godt blive en smule overvældende, og derfor kan det være godt at forsøge at få et overblik. Hvis du mangler et overskueligt overblik, så kan du læse med her.

Få styr på gæster og borddækning

Man skal for det første have styr på gæster og borddækning. Du skal finde ud af, hvem der skal inviteres. Derefter skal du finde ud af, hvem der får noget godt ud af at sidde ved siden af hinanden. Det er vigtigt, at alle skal have en god fest, og det får de mest sandsynligt, hvis de sidder ved siden af nogen, de snakker godt med.

Du skal altså lave en konfirmation borddækning. Det kan godt være lidt af et puslespil, og det er derfor noget, du skal have god tålmodighed med.

Gaver og taler

Du skal også sørge for at give dit barn en god gave og en god tale. Hvis du ikke er så vild med at holde tale, så kan du også vælge at skrive en sang. Det kan godt være lidt mere intimiderende at holde en tale frem for en sang, hvor man kan sætte sig ned og synge sammen med de andre.

Mangler du penge til konfirmationen?

Hvis du mangler penge til konfirmationen, så lån penge uden kreditvurdering. Det er vigtigt, at du har penge nok til at holde en stor fest, for det er en meget vigtig dag for dit barn. Det er trods alt den dag, dit barn ”træder ind i de voksnes rækker”.

Konfirmationstøj

Det er også vigtigt, at dit barn får lov til at få noget flot tøj på. Det er ikke altid, man får lov til at bruge flere tusind kroner på at købe et outfit, så det er da noget, de skal have lov til at prøve.

Det er en god idé at være i god tid med, for det kan godt tage lang tid at finde det helt rette tøj. Held og lykke med konfirmationen!

Author: