En nem måde at få råd til de nødvendige ting på

Har du en hård måned, så kan det være nødvendigt at flytte et par udgifter!

Nogle måneder er værre end andre. Her kan kontoen være lidt mere presset end andre. Trænger du til at flytte et par udgifter, så findes der en ret nem måde, der gør at du ikke behøves dyre forbrugslån. Du kan nemlig få en smart online afbetalingskonto, det i realiteten virker som en kasse kredit. Du kan handle i stort set alle online butikker med den. Den samler så alle dine køb i et beløb du kan afdrage. Uanset om du skal købe tøj, sko, nye dæk til bilen, frækt lingeri til kæresten, elektronik eller måske endda sexlegetøj, så klarer den det. Alt kan samles på en konto, der så kan afbetales samlet og nemt. 

Det der gør den her konto så smart, som f.eks. kunne være viabill, er at den ikke koster noget at have. Den koster rent faktisk kun nogle procenter når du bruger den. Der dukker ikke dyre oprettelser eller gebyrer op. Den er nem at oprette og ligger så blot og venter på du får brug for den. 

Hvordan skal jeg så bruge den når jeg skal handle online!

Når det hele brænder lidt på og du får brug for kontoen. Så kan du gøre helt som du plejer. De webshops du plejer at købe ind i, tager uden tvivl imod betalingsmåden. Det betyder at du blot smider varerne i kurven som du plejer og går til kassen. Her skal du så nu vælge den nye måde at betale på. Når det er gjort vil beløbet ikke blive trukket på din konto. Den vil istedet blive lagt sammen med alle de andre køb du har foretaget. Når du har lavet alle dine køb kan du gå ind og afgøre hvor hurtigt du vil betale det hele retur. Du kan angive hvor mange rater og hvornår betalingen skal begynde. 

Author: