Skrot din bil

Det er ikke altid let at se, hvornår det er tid til at skrotte en bil. Hvordan ved du, om din gamle bil har nået slutningen af sin levetid? Det kan være svært at afgøre, hvad der er normal slitage, og hvad der er tegn på, at bilen aldrig vil køre igen. Hvis du spekulerer på, om det måske giver mere mening at sælge eller skrotte din bil, kan denne artikel besvare nogle spørgsmål.

Tegn, på at din bil bør skrottes

Der er et par vigtige tegn, der fortæller dig, at det måske er på tide at skrotte din bil. Hvis din bil oplever noget af følgende, er det sandsynligvis på tide at ringe efter en kranvogn:

  • Motoren vil ikke starte
  • Bilen går konstant i stykker
  • Du bruger flere penge på reparationer, end bilen er værd
  • Bilen er for gammel eller opfylder ikke sikkerhedsstandarderne
  • Du kører mere, end du har råd til at reparere
  • Bilen er ikke noget værd!

Sådan fungerer skrotningsprocessen

Hvis du har besluttet, at det er tid til at skrotte din bil, skal du ikke være bekymret – processen er forholdsvis enkel. Det eneste, du skal gøre, er at ringe til en kranvogn og få den bugseret til en nærliggende skrotplads.

Skrotpladsen tager sig af resten, herunder fjernelse af alle farlige materialer fra bilen. Her vil du kunne “tjene” en såkaldt skotpræmie. En skrotpræmie er det beløb, du får for din bil ud over skrotværdien. Prisen kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder bilens vægt og tilstand. Men afhængig af din skrotbil, kan skrotpræmien varierer efter skrothandler til skrothandler, og vi ønsker alle at få så mange penge for den som muligt. Derfor bør du benytte dig af bedsteskrotpris

Hvad går det ud på?

Siden er en platform, hvor du kan få hele 3 tilbud på skrotpræmier for din bil. Tilbuddene er uafhængige af hinanden. Det vil sige, at du får svar fra tre forskellige skrotforhandlere, som finder din skrotbil interessant. Ud fra de tre svar, du får, kan du selv vurdere, hvilken du vil benytte dig af. Du kan vælge at gå efter den skrotforhandler, der tilbyder dig den bedste skrotpris, men det kan også være, at du vælger en skrotforhandler, der er tættest på din bopæl af ren praktiske årsager.

Det er vigtigt, at du indtaster og udfylder alle felterne korrekt og ærligt omkring inn bil, så skrotforhandlerne har en ærlig chance for at kunne vurdere fair og realistisk. Det gælder i forhold til antal kilometer, den har kørt, eventuel buler, motorproblemer, mærke og model med mere.

Author: