Tre destinationer: Hop ind i bilen og dyrk yogalivsstilen i Europa

Yoga-livsstilen har for snart mange år siden indtaget hele verden, hvilket netop skyldes, at denne livsstil indeholder rigtig mange positive fordele for de mennesker, som dyrker den, hvormed den er steget utroligt meget i popularitet. Dog varierer måden, hvorpå det dyrkes, forskellige steder i verden.

Hvis du derfor også er blevet optaget af yoga-livsstilen, så bør du overveje at planlægge en roadtrip rundt i Europa. På denne måde kan du komme til at opleve mange forskellige former for yoga. Læs med herunder og få 3 ideer til steder, som du kan besøge.

Mangler du dog en måde at finansiere din rejse på, så bør du tjekke et kviklån 5000 kr. ud, sådan at du kan komme afsted.

Norge

Når du har læst op på en række gode yogatips, så bør du overveje at besøge Norge, som en af de første stops på din roadtrip. Her er det netop oplagt at bruge den utroligt smukke natur til at dyrke yoga og eventuelt noget meditation i. Det vil helt sikkert skabe en oplevelse udover det sædvanlige, som du vil huske resten af dit liv.

Har du dog ikke mod på at begive dig ud på vandreturene i fjeldene alene, så er det også muligt at booke yoga-ophold, hvor I tager afsted sammen som en gruppe ud på disse ture.

Portugal

Hvis du dog mere er til havudsigt med mulighed for at besøge nogle større byer, så bør du overveje at sætte dig bag rattet og køre med Portugal.

Her kan du nemlig opleve en yoga-ferie, hvor du virkelig får mulighed for at være aktiv og dyrke en masse yoga. Stedet hedder The Lodge, og de har en række dygtige instruktører ansat, som kan guide dig.

Ønsker du dog at udfordre dig selv med andre aktiviteter, så har du også mulighed for at køre mountainbike og prøve bueskydning, såvel som at tage på opdagelse i hovedstaden Lissabon, som ligger relativt tæt på yoga-stedet.

Tenerife i Spanien

Når du har besøgt Portugal, så er det jo oplagt at køre over grænsen og ind i Spanien. Dette land byder også på en lang række af mulige yoga destinationer, og mange af stederne har du ligeledes også mulighed for at lære mere om chakraer.

Hvis du derfor godt kunne tænke dig at lære mere om yoga, så er det altså oplagt at planlægge en roadtrip i en bil igennem Europa.

Author: