Hjælp til bilimport?

Der er mange ting at holde styr på, hvis det skal lykkedes at importere en bil fra udlandet og den skal registreres i Danmark for at køre lovligt rundt på de danske veje med danske nummerplader. Du behøver dog ikke selv være ekspert på området for at det kan lade sig gøre, der sidder nemlig eksperter klar hos Motorkompagniet til at hjælpe dig, hvis du finder din drømmebil på den anden side af landets grænser.

Den rette hjælp til bilimport? kan være den helt rette investering, når du er faldet for en bil på udenlandske plader. 

Hvordan importerer jeg en bil? 

Der er flere trin der skal styr på og foregå i den rette rækkefølge, hvis du med succes skal importere en bil til Danmark. Det virker måske en anelse uoverskueligt, men i bund og grund er der blot fem ting som du skal igennem, inden du lovligt kan køre på de danske veje med din nye bil købt i udlandet.

Har du brug for hjælp til bilimport, så findes der flere klar til at hjælpe dig hele vejen igennem fra start til slut, så alt foregår efter forskrifterne og at du uden problemer kan få den nye bil til at holde i garagen. 

Du skal oplyse SKAT om dit ønske for import

Når du har fundet frem til den helt rette bil som du ønsker at have med hjem til Danmark, så skal du hurtigst muligt oplyse SKAT og motorregisteret om foretagende. Hvis der er udenlandske nummerplader, vil du for at køre lovligt på de danske veje, have kvitteringen for indsendelse af oplysningerne liggende i bilen.

Efter at du har kørt bilen ind over de danske grænser, så har du 30 dage til at køre med de udenlandske nummerplader og lige så mange dage til at få klaret resten på listen, inden du kan få danske nummerplader på køretøjet. 

Bilen skal hurtigst muligt til syn i en dansk synshal 

Bilen du importerer skal hurtigst muligt til syn Her er der ikke tale om et helt almindeligt periodisk syn, men et udvidet syn samt et toldsyn. Når du møder op på en godkendt synshal, så skal du huske at have de nødvendige papirer med.

Du skal sørge for at have de oprindelige registreringspapirer og eventuelt et coc dokument, for at bilen kan gå igennem det udvidede syn og toldsynet. 

Author: