sexlegetøj

Gør skovturen bedre med sexlegetøj

At tage i skoven kan være en skøn følelse for enhver. Hvis man i forvejen bor tæt på en skov er det ikke sikkert, at en skovtur er så fantastisk. Man er måske vant til at tage i skoven og derfor betyder det ikke det store, at man pludseligt tager i skoven. Hvis man bor i byen kan det dog være en helt anden sag. Hvis man bor blandt højhuse og bilos er det en skøn fornemmelse at komme væk fra byen.

I skoven kan man nyde den smukke natur og de smukke omgivelser. Man kan nyde hvordan træerne smiler til en når man kommer ind i skoven. Man får straks lyst til at passe bedre på kloden når man tager på sådan en tur. Hvis man er taget afsted som par kan man også hurtigt gøre det til en særlig oplevelse.

Man kan nemlig meget hurtigt sørge for, at det bliver ekstra hyggeligt. Udover de mange forskellige toppings og det lækre brød kan man også medbringe noget sexlegetøj. Det er en af de ting, som altid kan gøre en skovtur lidt sjovere.

Med sexlegetøj bliver alt lidt sjovere

Især er det sjovt hvis man tager sexlegetøj med i skoven som en overraskelse. Det er nemlig ikke nødvendigvis noget, som den anden part har tænkt så meget over. Måske er det primært en selv, der ved, at naturen kan være et oplagt sted, hvis man skal nyde hinandens seksuelle selskab.

Brug noget tid på at finde ud af hvordan du kan snige sexlegetøj til par med i skoven uden din kæreste finder ud af det. Hvis det er din partner, som pakker tasken kan det være svært at få noget ned i kurven, uden at vedkommende lægger mærke til det. Du skal dog nok kunne se dit snit til det lige pludseligt. Når din partner er uopmærksom kan du tage lidt forskellige ting med.

Det er dog altid bedst at tage nogle af de ting med som ikke fylder så meget.

Dermed er det ikke den helt store dildo du bør tage med på skovtur. Tag i stedet få ting med, som I kan nyde sammen og som ikke fylder så meget. Det vil gøre, at I nok skal få det hyggeligt samtidig med, at I ikke kommer til at få det alt for svært. Det kan nemlig godt blive svært hvis I har mange ting med og det hele skal prøves. Det har I formentligt ikke tid til da I også skal gå lidt rundt og nyde skoven.

Find både sexlegetøj til hende og ham

Når I udvælger sexlegetøj til skovturen er det vigtigt, at I ikke kun vælger noget til den ene part. Hvis I kun vælger noget til hende kan det nemlig være, at han slet ikke opnår den nydelse, som han ellers godt ville have nydt.

Find derfor også sexlegetøj til mænd så ingen på turen bliver snydt. At I begge to har det dejligt og bliver tilfredsstillet vil også gøre, at turen som helhed bliver langt bedre.

Author: Redaktoer