Farverige sokker og potente biler

Synes du også, at Mads Christensen har fat i noget af det rigtige, når han taler om, at mænd skal positionere sig og genvinde terræn i forhold til kvindernes dominans? Så synes du sikkert også, at hans tøjmærke er lige i øjet i forhold til den moderne mand. Her får du nemlig tøj, som er skabt til at klæde den moderigtige mand på, uden at det bliver for ekstremt.

Mads Christensen går også meget op i motorcykler og biler. Og det skal være køretøjer med noget power i. Det er med til at danne den moderne mand, som tør at være maskulin. Moderigtigt tøj og hurtige biler er måske også med til at definere dig.

Du kan også overveje at få taget nogle super lækre billeder af dig selv i Mads Christensen tøj og med den helt rigtige bil i baggrunden.

Prøv Mads Christensen sokker

Når det kommer til sokker, så kan Mads Christensen sokker fås til meget fornuftige priser. Desuden kommer de i mange forskellige designs, hvoraf flere af dem er temmelig farvestrålende. Ud over at se fantastiske ud så har sokkerne også en perfekt pasform, og de er af en virkelig god kvalitet. Vælg gerne både nogle mere diskret og nogle med noget knald på farverne.

Mærket kan også tilbyde andet sokker. Det kan for eksempel være: underbukser, skjorter, badetøj og butterfly.

Få taget et professionelt billede af dig selv

Vil du gerne have en serie knaldgode billeder af dig selv, så kunne du eventuelt gøre det, mens du har tøj fra Mads Christensen på. Har du en fotogen bil, så kunne du passende bruge den som baggrund. Er det ikke lige tilfældet, så kan du jo låne en bil til lejligheden. Du kan måske finde sådan en i dit netværk, eller du kan leje en meget attraktiv bil på timebasis, mens du får taget billederne.

Det bør absolut være en professionel fotograf, der tager billederne. Så kan du være sikker på, at billederne bliver af topkvalitet. Den erfarne fotograf har det rette udstyr og den nødvendige ekspertise i forhold til at gøre billederne super lækre. Det gælder både i forhold til kompositionen og det tekniske.

Sådan nogle flotte og maskuline billeder kan du enten ramme ind og hænge op derhjemme, eller du kan give dem i gave til familien. De kan også bruges i forbindelse med et portræt – enten af dig som person eller i forhold til dit firma.

Vær blærerøven i dit eget liv.

Author: