Sådan kan du bedst slappe af efter et hårdt crossløb

Når man har benzin i blodet, så har man nok ofte brug for at kunne slappe ordentligt af. Det kan være svært at finde ud af, hvordan man får samlet ny energi på den bedst mulige måde.

Man skal gerne kunne tømme hovedet, men samtidig også lade ens krop restituere. Der er dog nogle forskellige ting, man kan gå i gang med, mens man stadig får slappet af.

Kør afsted og find nye planter til haven

Motocross og havearbejde kan virke som to ting, som intet har med hinanden at gøre. Egentlig så kan der være en masse gode egenskaber at hente ved også at være gartner i sin egen have.

Man lærer at passe på og kæle for planter og blomster. Du kan selv køre afsted efter planter eller køb nye geranium nu og gå i gang med at plante løs i din have. Det bliver en ny form for afslapning, som du slet ikke vidste var mulig.

På køretur rundt i landet

I motocross er der altid rigtig meget fart over feltet. Det er ofte derfor, at man som kører glemmer at gå lidt ned i gear. En ting man kan gøre, hvor man stadig får lov til at bruge tid sammen med maskiner, er at køre en tur rundt i landet.

Det behøver slet ikke at være en lang tur. Hvis man kører elbil, så skal man bare være opmærksom på at få easee ladere til elbil med, så man stadig kan oplade på farten.

Ellers så er det bare at tage af sted. Man kan få lov til at nyde glæden ved at køre samtidig med, at man kan se det område man bor i. Spil nogle sange, som du kan synge med på, og inden du er hjemme, så er du med garanti fyldt med ny energi.

Den traditionelle afslapning

Hvis man synes køreture og havearbejde lyder som for meget arbejde, kan man selvfølgelig altid smide sig på sofaen. Der er garanti for afslapning til en god dokumentarserie om biler, motocross eller noget tredje.

Author: