sexlegetøj

Står kærlighedslivet stille efter fødslen?

Det er noget af det mest fantastiske, når I som par går og venter i ni måneder på jeres lille nye. Til gengæld kan det også godt være rigtig hårdt samt tage enormt fokus. Det kan meget nemt tage fokus fra alt, hvad der hedder kærlighed og intimitet mellem jer to. Men hvordan får I så sparket gang i det igen efter fødslen?

Tag på date

Selvom det kan være stressende og hårdt, når der sådan er kommet et helt nyt, lille familiemedlem til, er det ikke umuligt at få tid til afslapning og hinanden. Så snart jeres barn er gammel nok til at blive passet, så få en bedsteforælder el.lign. til at tage over en enkelt aften. Så har I nemlig tid til at tage på date sammen. I har måske før i tiden taget ud og spise en gang imellem, men hvor ofte gør I jer lækre for hinanden og tager ud og spiser en rigtig dejlig middag? Når der bliver gjort lidt ekstra ud af det, vil det hele føles lidt mere spændende.

Pift tingene op i soveværelset

Efter sådan ni måneder med ømhed og stor, gravid mave, er det garanteret ikke soveværelset, der er allermest gang i. Det kan godt være rigtig svært at få gang i sexlivet igen, hvis det først er stoppet. Derfor handler det om f.eks. at springe ud i noget helt nyt, der kan pifte tingene lidt op. I kan f.eks. shoppe løs af sexlegetøj og andre sjove sager på lovebuddy.dk. Hvis I sætter jer sammen og udvælger nogle forskellige ting, bliver det kun endnu sjovere, når de ankommer, og I skal teste dem sammen.

Gør plads til de små ting

Når I skal forsøge at få gang i kærlighedslivet igen, gøres det ikke bare fra den ene dag til den anden. Det skal altså bygges langsomt op, og derfor er det vigtigt hele tiden at gøre plads til de små ting. Det kan være sådan noget som at huske at komplimentere hinanden. Hvis I vil lære mere om, hvordan I får gang i kærlighedslivet efter fødslen, kan I læse mere her.

Author: Redaktoer