Svært at snakke om

Emnerne erotik, sex og sexlegetøj er uudtømmelige, og derfor har vi valgt kun at lave guider og skrive om de mest populære emner og sexlegetøj. Vi går dog i dybden med vores artikler og guides, så der bagefter ikke vil være nogen tvivlsspørgsmål.

Man vil således kunne finde artikler om alt lige fra sexgynger, sexmaskiner, Magic Wand, buttplugs, kondomer, dildoer, We-Vibe til guides inden for analsex, fisting, SM, orgasmer og swingersex.

Internettet har heldigvis gjort det nemt for forbrugerne at sammenligne priser blandt de mange sexshops, så oftest vil man kunne finde ovenstående mærker inden for sexlegetøj på tilbud. Et andet mærke er Je Joue, som laver sexlegetøj i en meget høj kvalitet. nogle af deres produkter er app styret over mobiltelefonen. På den måde kan man lege med hinanden på lang afstand.

Svært at snakke om sex & sexartikler

Selv de største sludrechatoller kan klappe i som en østers når det kommer til at snakke om sex. At sætte ord på tanker og følelser er svært for mange, og kan være en forhindring i både parforholdet, singlelivet og sexlivet. Læs med herunder og få 4 grunde til hvorfor det er så svært at snakke om sex, og guiden til hvordan du lærer det.

Author: Redaktoer