Sexlegetøj vs. rigtig sex

Tilfredsstiller du dig selv via sexlegetøj som kvinde, eller via onani som mand, vil du mangle den nærhed som god sex giver. Omvendt slipper du for det et fast parforhold indebærer med sexlegetøj, som du kan læse mere om her.

Sexlegetøj kan ikke erstatte god sex med en partner. Man skal derfor ikke tro at man vil kunne opnå samme høje tilfredsstillelse, blot ved et stykke legetøj.

Er det tilfældet for dig, er det højst sandsynligt fordi dine seksuelle oplevelser har været dårlige. Sexlegetøj skal mere anses for et godt supplement, til god sex mellem to parter.

På samme led kan det være et godt hjælpemiddel, hvis du er alene og ønsker at tilfredsstille dig selv. Det kan være du er single, eller at kæresten er væk i en uge.

Uden tvivl et godt supplement til dit sexliv, men tro ikke at dine sexlegetøj kan erstatte god sex med en partner.

Fordele og ulemper

Der er mange fordele og ulemper ved at være i et fast parforhold, i forhold til at være single og skulle tilfredsstille sig selv via sexlegetøj og egne fantasier. Vi vil her se nærmere på de generelle fordele og ulemper ved de to situationer.

Det er specielt unge der kan lide friheden ved ikke at være bundet i et fast parforhold, men at have muligheden for åbne parforhold og vilde fester. At være single giver en klar fordel, ved at man har større frihed til åbne forhold og til at flirte med det modsatte køn.

Omvendt kan man være overladt til at tilfredsstille sig selv, via onani eller godt sexlegetøj.

Et fast parforhold vil i højere grad overflødiggøre sexlegetøj, specielt i de første måneder. Det er muligt at de sidenhen bliver en del af sexlivet, men typisk foregår eksperimenterne med hinanden.

At være et i godt og sundt parforhold giver dig nemmere adgang til tilfredsstillelse, så længe man kan holde sexlivet i gang. Det er desværre noget mange par har problemer med, specielt når man har været sammen igennem lang tid.

Samtidig er der flere forpligtelser ved at være i et forhold, hvilket mange vil betragte som en klar ulempe. Man kan bare ikke komme udenom den altoverskyggende fordel, nemlig det modspil, den nærhed og ikke mindst den fantastiske sex, man kan have med ens partner.

En klar fordel der gør, at sexlegetøj nok aldrig bliver mere end et alternativ eller supplement. 

Author: Redaktoer