Sådan bliver bilferien en succes

Grundet de mange restriktioner har dansker været nødt til at finde alternative måder at komme på ferie på. Flere har i den forbindelse fået en forkærlighed for bilferie. Den fleksible måde at holde ferie på, giver nemlig mulighed for at være spontan, komme langt væk fra hverdagen og opleve nye ting.

 

Ved en bilferien er transporten også en del af hele oplevelsen, da den giver mulighed for at høre god musik og komme hinanden ved, samtidig med, at det giver mulighed for at se en masse ting på vej mod endemålet. I har samtidig friheden til at køre lige derhen I ønsker, hvilket gør bilferien særlig attraktiv. Hvis I har lyst til at opleve fordelene, der er ved bilferie, så læs med her og få gode råd til, hvordan I får en succesfuld bilferie.

 

Rengør din bil

Når I skal på bilferie, kommer I til at tilbringe en del tid i din bil. Det er derfor en god idé at rengøre bilen på forhånd, så I kan holde ud i at sidde i den i længere tid. Fjern derfor gamle kvitteringer, servietter og tyggegummipakker. Støvsug desuden sæderne og ryst måtterne for snavs og hundehår.

 

Forbered dig desuden på, at din bil har brug for en lignende tur efter bilferien, da madrester og indpakning formegentlig bliver en realitet.

 

Sørg for god musik

Noget af det bedste ved selve bilferien, er muligheden for at god musik non-stop i flere timer ad gangen. Det er derfor en god idé at lave en god playliste hjemmefra, som I alle kan synge. Giv mulighed for, at alle har mulighed for at tilgå playlisten, så alle har mulighed for at tilføje sange.

 

Det er desuden vigtigt, at der mulighed for at afspille musikken i bilen, så I ikke ender med at være tvunget til at høre radio hele turen. I kan eventuelt få opgraderet til en Apple car Play skærm, så I bedre kan styre musikken og få den afspillet i bilen.

 

Få et servicetjek på din bil

Inden I skal på en længere bilferie, er det en god idé at få tjekket, om alt ved bilen fungerer optimalt, så den ikke lige pludselig bryder sammen på landevejen. Få derfor din mekaniker til at kontrollere din bils væskeniveau, bremserne, dæk og alt andet, der kan udløse problemer. Det er en fordel at gøre det en uges tid før bilturen, så der er mulighed for at håndtere et eventuelt problem inden afgang.

 

Hav en åben plan

Når I skal på bilferie, er det en god idé at have lavet en plan hjemmefra, så I har noget at forholde jer til. Lad dog vær med at tilrettelægge ruten alt for nøje og giv plads til eventuelle forsinkelser. Der er nemlig mulighed for, at der er kø på motorvejen osv. Det er dog en god idé at have tjekket nogle hoteller hjemmefra, så I har nogle planlagte overnatningsmuligheder.

 

Ikke at nogen plan overhovedet anbefales kun til de modigste af sjæle, som er omstillingsparate og elsker spontanitet. Gør det på jeres måde, og sørg for at nyde det!

Author: