Kørekort

Skal du have kørekort? Så skal du vælge det rigtige på den lange bane. Her er Hvidovre køreskole bare det helt rigtige. Der er ingen skjulte gebyr eller ekstra køretime tillæg. Alt er inkluderet fra start af. Så det giver en vis tryghed, at man ved der ikke kommer ekstra regninger. 
Hos Hvidovre Køreskole, der er der 80% som består deres teoriprøve første gang. så det er altså alligvel 4 ud af 5 som klare den i første hug. Det skyldes især fordi Hvidovrekøreskole, går meget op i undervisningen af eleverne. Da de jo også er interesseret i at de består første gang, så de kan få deres kørekort og det har været en god oplevelse for alle. Det er jo en win-win situation. Derfor vægter de også høj kvalitet i undervisning og hvor du kan få materiale med hjem og øve dig, så du kan blive endnu skarpere og være klar, når du skal til din teoriprøve. Så man kan kalde det et skræddersyet kørekort forløb, da hver enkel elev kan have deres egen måde at lære bedst på. Derfor er mulighed for at få undervisningsmateriale med hjem også kommet på banen. 
Der er 100% som gennemfører deres kørekort hos Hvidovrekøreskole. Der er altså endnu ikke nogle som er startet hos Hvidovre køreskole og er hoppet fra eller ikke kommet igennem af den ene eller anden årsag. Det er vel at mærke også at tage med. Og en imponerende statistik. Og så er der selvfølgelig 0% der er utilfredse. Det er jo også svært at være utilfreds med høj faglig undervisning og nogle super gode kørerlærer, samt nogle ordentlig biler at køre i, så man ikke kommer ud og har køretimer i nogle meget gamle biler. Der er det bare at foretrække at køre i lidt nyere biler og sikkerheden er også større så.

Author: