Introducer dit barn for nye madvarer med legemad

Børn ønsker hver dag at de kan være som deres forældre og at de kan gøre alt som voksne kan, derfor er legemad et stort hit hos børn. Legemad har været populært i mange år, fordi børn kan genkende det fra deres hverdag, det er en leg som aldrig bliver gammel. Hos Little Happy er der stort udvalg af legemad, som har gjort det muligt for børn at tage del i endnu mere af det sjove. Lad dit barn hjælpe til med aftensmaden og gå amok i køkkenet, her kan de nyde timevis af sjov med deres flotte og virkelighedstro legemad. Der vil med garanti blive kreeret de mest fantasifulde retter, som serveres for forældre, venner og bamser.

Hos Little Happy finder du både legemad i træ og stof så du kan vælge det dit barn foretrækker. Når børnene leger med legemaden, bliver kreativiteten og fantasien sluppet løs. Dit barn vil kunne kokkerere sin egen ret ved siden af Imens du laver aftensmaden, så i kan få brugt noget kvalitetstid sammen. Med et stort udvalg af legemad, er der garanti for at hvert et barns drøm om at have sit eget køkken vil blive opfyldt.

Sundt og sikkert legetøj

Som forældre går vi meget op i kvaliteten og sundheden af det legetøj vi giver til vores børn, derfor har vi hos little happy et stort udvalg af trælegetøj, som er en fantastisk mulighed for god leg. Det skal være sikkert for børn at lege, derfor er meget af legemaden fremstillet i træ, og er dermed fri for kemi og hormonforstyrrende stoffer. Mange af produkterne er CE-mærkede og efterlever EU’s sikkerhedsstandarder, derfor kan du være sikker på sund og sikker leg.

  • Holdbarhed og kvalitet

Trælegetøj har også en bedre holdbarhed i længden end andre varianter fremstillet i plast. Legemaden har også et flot og virklighedstro design, derfor kan du være sikker på, at legemaden ikke går af mode. Det er et tidløst produkt, der kan bruges igennem mange år.

  • Bæredygtighed

Legetøj fremstillet i træ er også et mere bæredygtigt og miljøvenligt valg. Hos Little Happy tilbyder vi også brandet MaMaMeMo, som er FSC-certificeret hvilket betyder at det er en bæredygtig produktion, som du kan købe med god samvittighed. FSC-mærket forsikrer også om at dyr og planteliv er blevet beskyttet under Fremstillingen.

  • Mere end bare legemad

At lege med mad udvikler sproget, styrker barnets finmotorik og skaber fantastiske muligheder for rollespil. Men Hos Little Happy tilbyder vi mere end bare et stort udvalg af legemad, vi tilbyder nemlig også et stort udvalg af diverse legekøkkener og andet køkkenudstyr som, gryde- og pandesæt, blendersæt, spisestel m.m. Der er derfor også mulighed for at udleve drømmen om at starte sin egen restaurant eller købmand.

  • Funktionelt og fulde af fantasi

Legemaden er designet med øje for detaljen, et virkelighedstro design og et udvalg af mad, større end dit barn kan drømme om. Meget af maden er designet med velcro, så barnet har mulighed for at “skære” maden og tilberede den. Hos Little Happy tilbyder vi også kurve med frugt og lignende, så legemaden nemt kan pakkes sammen og opbevares på en pæn og ryddelig måde.

Legen der skaber vigtig udvikling

Der er vigtigt for børn at føle at de bliver inkluderet i hvad mor og far laver, derfor er legemaden en fantastisk mulighed for at inddrage dit barn i hverdagen. Med legemad udvikler de sig både finmotorisk og deres fantasi vokser. Når barnet leger de meget velkendte scener igennem, styrker det barnets sociale kompetencer. En leg som Far, mor og børn sørger nemlig for at barnet sætter sig ind i situationer og prøver at forstå andres tankegang og følelser, og får dermed en forståelse for de sociale relationer. Det er også en god mulighed for at lære barnet om mad på en sjov måde, og på den måde undgå at barnet bliver kræsen. Lad dit barn udvikle sig og lære med legemad.

Author: