Hvornår kan et barn ikke bruge barnefastholdelsesanordningen?

Der er nogle få tilfælde, hvor et barn ikke behøver at bruge en barnefastholdelsesanordning i en bil. Det kan være, når de er i en nødsituation, eller når de er under opsyn af en voksen. lær hvilken autostol der er værd at købe fra autostoL adac-test-af-autostole omfattende gennemgang af autostolstests, men det sender også et budskab til de enkelte autostolproducenter.

 

Når et barn ikke behøver at bruge en barnefastholdelsesanordning.

 

I en nødsituation behøver et barn måske ikke at bruge et fastholdelsessystem til børn. Det kan være, hvis bilen er i brand, eller hvis der er oversvømmelse. Barnet kan måske komme ud af bilen uden fastholdelsesanordningen.

 

Hvis et barn er under opsyn af en voksen, er det måske ikke nødvendigt at bruge en fastholdelsesanordning for børn. Den voksne kan måske holde barnet på skødet. Dette er kun tilladt, hvis bilen er udstyret med en passagerairbag.

 

Der er nogle få andre undtagelser fra reglen om, at børn skal bruge en barnefastholdelsesanordning. Det gælder bl.a., hvis barnet er medlem af de væbnede styrker, eller hvis barnet har en medicinsk tilstand, der forhindrer det i at bruge fastholdelsesanordningen.

 

Afslutningsvis kan det konkluderes, at der er nogle få situationer, hvor et barn ikke behøver at bruge en fastholdelsesanordning for børn. Det gælder bl.a. i nødsituationer, og når barnet er under opsyn af en voksen. Der er også et par andre undtagelser fra reglen.

Author: