Hvordan vælger en det bedste bådlån? 

Hvordan vælger en det bedste bådlån? 

Er du på eftersøgning efter en splinter ny bil eller ønsker man at få skiftet den gamle ud med en bedre, men har næppe likviderne til det? Så kan et billån være en stærk valg for dig. Når du bør have et billån er der som udgangspunkt to muligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Differensen på de to er at långiveren kan tilbyde billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, det vil sige långiveren har andel i bilen. Det vil dermed sige, at hvis man som låntager ej følger betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og sælge bilen for dermed at kunne indfri det billån en har taget. Det kan være en optimal løsning, hvis en overbevist om at man kan overkomme sine betalingsbetingelser over tiden, da det her oftest kan være lukrativt for låntageren at underskive dette billån. Da renten over låneperioden for det meste er billigere. 

Smarte elementer at være opmærksom på, hvis du påbegynder et Mc lån 

De 2 essentielle faktorer du bør se på, når man skal optage et bådlån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i kroner og ører man låner af giveren for at kunne købe båden. Løbetiden er den tid, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er faktisk den mængde likvider man bør bruge til erhvervelsen af motorcyklen. Så det er noget du selv kan reguleres på alt efter af hvilken motorcykel du ender med at købe. Løbetiden kan også reguleres alt efter hvor mange penge du har råd til at afbetale MC lånet på årsabasis. bådlånet kan derved blive mereomkostningstungt ved at man har en lang løbetid.  

Hvordan bør I tage sit MC lån? 

Når man skal vælge hvor man skal tage sit bådlån er det intelligent at se på den individuelle rente på det billån I ønsker. Eksempelvis, når man står og bør have en ny bådlån er det skønt at vide om man har råd til at starte det bådlån. En smart måde at holde overblik er at foretage en samtale med sin bank for at efterspørge hvordan din finansielle situation ser ud og hvad man har økonomi til. Her kan du naturligvis ændre det en anelse afhængig efter om du ser sin ønske båd og så kan du hæve det en my. Det er selvfølgelig at vælge noget, som du kan betale på længere sigt. Når man skal træffe hvordan ens MC lån skal være er det lækkert at vide hvor mange penge man har i dit månedlige budget til at afbetale på det pågældende bådlån.  

Ny eller gammel mortorcykel 

Det er essentielt at man overvejer den normale værdi nedsættelse som motorcyklen får med tiden. Og om du kan komme ud af et uoverskueligt MC lån, for når båden har fået så høj en værdiforringelse, så du ej kan slippe ud af billånet ved at sælge den. Står man og betaler for ingenting og det er selvfølgelig det man mest vil slippe for. Derfor er det klogt, at man ved at det er denne motorcykel man ønsker at have over en lang tid. Ved en ny bilen får de den største værdinedsættelse, når motorcyklen kører fra sælgeren. Derfra falder båden ej så stejlt i vurdering. Når du kigger på en gammel model, som er benyttet eller andet er det smart at du for tjekket statussen af motorcyklen.  

Så hvis man træffer at afbetale billånet over 10 år, men man sælger motorcykel efter 5 år, så afbetaler man måske på en motorcykel du ej mere har, det ikke er hensigtsmæssigt.  

Når du fx skal få en motorcykel og derfor har brug for et bådlån, så er der nogle regler for at man kan optage et billån.  Man skal være fyldt 21 år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 kr  

Som låntager er der to valg i henhold til om det bør være med eller uden førbetaling, altså, at man forudbetaler en del af det samlede beløb fra start af. Adskillige lånudbydere kræver i dag, at du lægger ti-tyve provent af det fulde beløb af fra starten af købet af en ny bil.  
 
Det kan være meget klogt at få tilbud fra flere forskellige lånudbydere forinden du træffer et valg om hvor du bør tage ens billån henne, da der som tit er en variation. 

Author: