Hvor meget får du for at skrotte en bil?

Svaret på dette afhænger til dels af, hvordan du beslutter dig for at sælge din skrotbil. Du kan selv forsøge at trække den til skrotpladsen, eller du kan finde autoophuggere, der kommer og henter bilen. Vi diskuterer begge muligheder her for at hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig.

Du kan tage din bil til skrotpladsen, men der er flere ulemper ved denne løsning. Først skal du selv betale for fragten af bilen. Dernæst får du en skrotpræmie, som kun er baseret på din bils vægt. Ikke den bedste idé, hvis din bil har brugbare dele, som kan sælges.

Hvis din bil har brugbare dele, kan du overveje at sælge dem til en reservedels forhandler. Du får sandsynligvis flere penge på denne måde, men du skal stadig få bilen til dem. Plus, de er nødt til at tjene penge, så de ofte vil give dig en lav pris, så de kan tjene flest mulige penge.

Overvej en autoophugger

For at sikre, at du får den højeste skrotpræmie, og gør tingene så nemt for dig selv som muligt, skal du overveje en autoophugger, der kommer til dig og henter bilen. Du kan benytte dig af online tjenesten bedsteskrotpris, som har samlet mere end 40 autoophuggere, som vil købe biler i enhver stand og altid give dig den højeste skrotpræmie baseret på køretøjets sande markedsværdi. Du får øjeblikkeligt tilbud om at købe bilen og afhente den på et tidspunkt, der passer dig.

Hvis du skrotter din bil på normal vis, vil den pris, du får, generelt være baseret på køretøjets vægt. Med den aktuelle skrotpris på metal i januar 2021 kan du forvente at modtage mellem 700 kr. – 1400 kr. for mindre biler og 1500 kr. – 2500 kr. for større lastbiler eller SUV’er.

Hvis din bil kører eller har brugbare dele, bør du overveje at få et øjeblikkeligt tilbud fra bedsteskrotpris.dk, da de ofte kan tilbyde dig meget mere end priserne ovenfor. 

 

Author: