4 tips til kør-selv ferien

Skal du snart på kør-selv ferie, og vil du gerne have en god tur, kan du komme godt på vej med vores tips lige her.

Find de bedste herre golfure her, hvis du skal ud i Europa og spille golf.

Få lavet et tjek af bilen inden du kører

For det første kan det være en rigtig god idé at få lavet et tjek af din bil på værkstedet, inden du begynder at køre. På den måde kan du være sikker på at få lavet alt det, der måske kan være i vejen med bilen, inden du bevæger dig ud på de store veje i Europa. Din bil er jo din vej frem, når du er på kør-selv ferie, så det er vigtigt, at du mindsker risikoen for, at der sker noget med den.

Husk abonnementet på vejhjælp

Skulle der ske noget med din bil på turen, er det også rigtig godt, hvis du har husket at tegne et abonnement på vejhjælp hjemmefra. På den måde er der altid et nummer, du kan ringe til, næsten uanset hvor i Europa, du befinder dig. Om du så holder i Spanien, Frankrig, Schweiz, Italien eller midt i Tyskland, kan du altså ringe på et nødnummer, hvor der kommer hjælp ud til dig, uanset hvor i landet du befinder dig. Det er penge givet godt ud, og det er en rigtig god investering i din køretur.

Læg en plan for ruten

Så er det naturligvis også en god idé at bruge lidt tid på at lægge en plan for din rute. Skal du f.eks. til Frankrig, kan du jo tage flere veje ned gennem Tyskland. Måsk er der noget, du gerne vil se på vejen, eller også er der et særligt hotel, som du gerne vil overnatte på, på din vej ned gennem Europa. Uanset hvad dine planer er, kan det være godt med en køreplan hjemmefra, så du er helt sikker på, hvilken vej du skal vælge, når du først begynder at komme ud at køre på de store motorveje og vejnet i Europa.

Husk en GPS med kort i Europa

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at huske en GPS med et kort til Europa i. Der er mange GPS’er, der kun har kort over Danmark i sig, og det kan du jo ikke bruge til meget, når du først kører uden for landets grænser. Derfor er det godt at få lagt nogle flere kort i din GPS. Du kan også bruge din telefon som GPS, men husk på at du ofte bruger data, når du bruger din GPS på din mobil, så det kan være bedre med en fast GPS i din bil, som du kan køre efter.

Author: